SVETE MAŠE ⎥⎥ Nedelje in prazniki ob: 09:00⎥⎥ *med tednom samo kadar so oznanjene in sicer vedno ob 18:00.

Slovesni praznik Marijinega Vnebovzetja

Slovesni praznik Marijinega Vnebovzetja

-V petek 14. avgusta na predvečer slovesnega praznika Marijinega Vnebovzetja bo sv. maša ob 17. uri v Marijinem božjepotnem svetišču na Repentabru v okviru romanja starejših in bolnikov; kot je bilo že pretekloleto, vendar zaradi pandemije v omejenem obsegu. Sveto mašo bom daroval jaz kot duhovni asistent Slovenske Vincencijeve konference, ki to romanje tudi organizira. Prosil bi vas tudi, da kdor more naj pripeljekoga, ki bi se zaradi starosti ali zdravstvenih razlogov ne mogel udeležiti tega romanja. Tudi sam bom na razpolago za prevoz kot preteklo leto. Tisti, ki želite prevoz me prosim kontaktirajte v zakristiji ali po tel..Vabljeni!!

-V soboto na slovesni in zapovedani praznik Marijinega Vnebovzetja bo v Marijinem božjepotnem svetišču naRepentabru potekal vsakoletni glavni romarski shod, vendar zaradi pandemije v omejenem obsegu: ob 10. uri


bo slovesna sv. maša, ki jo bo daroval tržaški nadškof in popoldan ob 17. uri. Več info imate na plakatu, če bo prišel, vabljeni!!


-Na slovesni in zapovedani praznik Marijinega Vnebovzetja bo vsakoletna slovenska sv. maša tudi ob 12. uri vMarijinem božjepotnem svetišču v Starih Miljah, ki jo bo daroval g. Tomaž Kunaver. Vabljeni!!